Oranizarea

Clinica Chirurgie Spital Clinic Judetean Mures este situata la etajul II al fostului Spital Municipal, actualmente Spital Clinic Judetean Mures.

In aceeasi cladire functioneaza urmatoarele clinicii, sectii si servicii:

  • La parter: se gasesc cabinetele de consultatii de urgenta si ambulator,  Departamentul de Radiologie si Imagistica, blocul alimentar, vestiare. spatii administrative
  • La etajul I: Clinica de Urologie
  • La etajul II: Clinica Chirurgie, Departament de Chirurgie Plastica si Sectia de Terapie Intensiva
  • La etajul III: Clinica Medicala si sectiile de Cardiologie, Nefrologie
  • La etajul IV: Clinica de Gastroenterologie

Clnica Chirurgie

La parter exista:

  • Registratura
  • Ambulanta, unde se desfasoara activitatea de urgenta in cadrul garzilo
  • Sala de demonstratii

Sectia hoteliera - una din principalele noastre preocuparile este imbunatatirea permanenta a conditiilor de cazare si confort pentru pacientii nostrii

Sectia dispune in total de 75 paturi. Exista 14 saloane a cate 4-8 paturi. Fiecare salon este dotat cu grup sanitar propriu, geamuri termopan, paturi moderne articulate pe roti si telecomanda, sistem de aspiratie centrala si oxigenare, televizor color, acces internet wireless.

Exista 4 sali de tratament (aseptic si septc) si alte incaperi: camera medicilor, cabinet de explorare ecografica, grup sanitar, secretariat.

Blocul operator este compus din 5 sali de operatie si incaperile auxiliare (filru, vestiar, spalator, etc.) Salile de operatii sunt dotate cu aparatura moderna (electrocautere, argon, laparoscopie, aspiratoare electrice, aer conditionat, purificatoare de aer, etc.).

Spitalul in care functioneaza Clnica Chirurgie fiind dotat cu aparatura de investigatie de inalta performata asigura o buna explorare preoperatorie a bolnavilor, existand totodata o buna colaborare cu medicii din celelalte specialitati.

Album Foto

Clinica Chirurgie
Spital Clinic Judetean Mures

Tg.-Mures 540103

Str.Gh.Marinescu Nr.1

Tel: 0265215133

int 295

Fax: 0365-430.385

Asociatia Nonprofit Claudius GalenusDespre cancerul mamarUMF Targu Mures